top of page

Kurs

Vi tilbyr ulike kurs så du kan få veiledning og progresjon på de områdene du ønsker og har behov for. Send oss en mail for en uforpliktende prat, eller for å høre om hvilke kurs som kan være passe for deg!

DSCF8737 (1).jpg

Play Intro

Introkurs er ikke obligatorisk for å trene hos oss, men er å anbefale for deg som er ny og ønsker å få en god innføring i vår treningsform!

Her lærer du alle de grunnleggende øvelsene innen Funksjonell Fitness, blant annet baseøvelser innen gymnastikk, styrke og vektløfting, med et fokus på bevegelsesstandarder og sikkerhet. Etter en helg med introkurs vil du føle deg godt forberedt til å delta på gruppetimer eller trene på egenhånd, og ikke minst ha enda bedre oversikt over alle nye øvelser ord og uttrykk!

Våre introkurs er også en fantastisk mulighet for å bli bedre kjent med våre coacher og vårt treningsmiljø. Vi avslutter begge kursdagene med en gøy dagens økt, samt tid til samtaler og nye bekjentskap.

Det er kun plass til 12 personer på hvert kurs så vær tidlig ute med påmelding så du får sikret din plass!

 

Datoer:

Tid:

Play Weightlifting

Olympic Weightlifting - Level 1 (Beginner)

Har du lyst til å lære snatch, clean, og jerk og alle variasjonen av disse løftene som vi kommer til å bruker på våre timer fremover? Da er dette kurset for deg! Gjennom fem uker med kurs danner vi et solid fundament for alle løftene og bygger god grunnstyrke som gjør at du er mer enn klar til å takle alle utfordringer som dagens WOD bringer! Bli med, lær noe nytt og bli en enda råere og sterkere versjon av deg selv!

 

Når: 

Tid:

Pris: 1499kr for x5 uker - inkludert vektløftingsprogrammering med x1 ekstra økter i uken som kan gjøres på egenhånd for ekstra øving.

6942cc59bdf0500b086b5dd31996715a3564ae0b1e2a379e57e6f7a0d2aa7ee0.jpg

Play Gymnastics

Er du helt ny til gymnastics of funksjonell trening? Gymnastics øvelser som handstand pushups, hanstandwalk, toes to bar, kipping pull ups, og muscle ups er standardøvelser innen funksjonell trening og nå har du muligheten til å få en god introduksjon til disse! Gymnastics kurset passer for deg som er helt ny til denne type trening og som ønsker å bygge god grunnstyrke og teknikk. Dette nybegynner kurset er garantert til å få deg sterkere og forbereder deg godt til å takle nye treningsutfordringer!

Dato: 
Tid: 
Pris: 1499,-

Play Double Unders

Coach Joachim Fjeller er meget dreven på Double Unders, og har lyst til å lære deg å bli det samme! I løpet av dette kurset vil du lære deg ulike teknikker som vil hjelpe deg å mestre øvelsen.

Dato: 
Tid:
Pris: 599,-

DSCF8698.jpg

Play Stronger

"Play Stronger" er et 4-ukers kurs for deg som ønsker å bygge opp maksstyrken i baseøvelsene squat, deadlift, pressvarianter og pullups. Gjennom kurset får du to gode styrkeøkter i uken med oppfølging og tips til forbedret teknikk. En god grunnstyrke gir deg gode fordeler på andre områder som for eksempel i vektløfting og gymnastikk, og kurset kan fint kombineres med andre kurs slik som Gymanstics og Double Unders. Bli med og bli en sterkere versjon av deg selv!

Dato: 
Tid: 18:30
Pris: 1499,-

bottom of page