top of page
IMG_0138.JPG

VI GJØR DIN TRENINGSØKT TIL DEN BESTE TIMEN I DØGNET

PLAY TVEDESTRAND

Medlemskap

Vi fortsetter i Tvedestrand

Vi bygger ut å gjør boxen dobbelt så stor påsken 2023

BLI EN DEL AV ET GODT MILJØ

ØKT KUNNSKAP,

FØL DEG TRYGG

FÅ STRUKTUR PÅ TRENINGSRUTINENE

ØKT SELVTILLIT OG MESTRING

Har du lyst til å:

      Få resultatene du ønsker?
      Ha mer overskudd i hverdagen?
      Være i form til å leve det livet du ønsker?
      Føle deg trygg på øvelser? 
      Være motivert og føle treningsglede?
      Ha mer selvtillit?

 

Velkommen til

PLAY TVEDESTRAND

 

PLAY Tvedestrand er et nytt treningskonsept lokalisert i lokalene til TeamTec nede ved sjøkanten. Her er det primært gruppetimer sammen med Coach som står i fokus, men medlemmer kan også benytte seg av egentrening. 

Stort område på 650m2 for treningsfasiliteter og selvsagt garderober med mulighet for dusj. Som medlem på PLAY Tvedestrand kan du også benytte deg av gruppetimene på vårt andre senter; PLAY Froland. 

 

PLAY Tvedestrand bygger ut lokalene i påsken 2023. Vi ønsker å skape mer aktivitet og tilby en ny treningsform i Tvedestrand. 

 

HVA KAN DU FORVENTE?

Hos oss kan du forvente gruppetimer som er inspirert av Funksjonell Fitness og CrossFit. Det passer for alle, uavhengig av om du er mosjonist, utøver eller aldri har satt din fot innenfor dørene på et treningssenter. Treningsglede, mestringsfølelse og sikkerhet i fokus, samtidig som det er en veldig fin sosial arena. 

 

HVORDAN FOREGÅR EN TIME?

En time på PLAY Tvedestrand vil bestå av at du blir tatt imot av dagens Coach, hvor du kan fortelle om du har noen skader eller vondter som vi må ta hensyn til. Deretter går dere sammen i en gruppe hvor Coachen går gjennom dagens økt. Øvelser, intensitet, veiledning og skalerte versjoner blir vist grundig av Coachen, før dere setter i gang med oppvarming og treningsøkten. Økten avsluttes med en liten samling og mange hive fives :)  

bottom of page