top of page

Introkurs

Neste INTROKURS VIL VÆRE 4 MARS. Våre kurs skal sikre at du kan få en grundig gjennomgang av bevegelsene, kan bli bedre kjent med idretten og utføre øvelsene på en trygg og forsvarlig måte!

IMG_0138.JPG

Play Introkurs

Introkurs er ikke obligatorisk for å trene hos oss, men er å anbefale for deg som er ny og ønsker å få en god innføring i vår treningsform!

Her lærer du alle de grunnleggende øvelsene innen Funksjonell Fitness, blant annet baseøvelser innen gymnastikk, styrke og vektløfting, med et fokus på bevegelsesstandarder og sikkerhet. Etter introkurs vil du føle deg godt forberedt til å delta på gruppetimer eller trene på egenhånd, og ikke minst ha enda bedre oversikt over alle nye øvelser ord og uttrykk!

Våre introkurs er også en fantastisk mulighet for å bli bedre kjent med våre coacher og vårt treningsmiljø. Vi avslutter kursdagen med en økt, samt tid til samtaler og nye bekjentskap.

Det er kun plass til 12 personer på hvert kurs så vær tidlig ute med påmelding så du får sikret din plass!

 

Etter 1. April vil det være obligatorisk med introkurs for å kunne delta på timer! Slik det er på alle våre Play boxer i hele landet.

Datoer: 4 MARS.

bottom of page